Didgeridooles

Didgeridoospelen doe je voor je plezier én voor je gezondheid. Het is bijvoorbeeld goed bij allerlei adem- en stressgerelateerde klachten, snurken, apneu en astma. Wij verzorgen didgeridoolessen op onze locaties in Den Haag, Delft en Rijswijk, online, of bij jou aan huis in de regio. 

Meer over didgeridooles

Workshop Didgeridoo

Samen muziek maken is leuk, ontspannend en bijzonder geschikt als teambuildingsactiviteit. Of het nu gaat om een gezellige muzikale workshop, bedrijfsuitje of sessies in het kader van vitaliteit op de werkvloer. Ook voor scholen en verenigingen is de workshop didgeridoo een aanrader. Mogelijk in heel Nederland. 

Meer over workshops didgeridoo


Didgeridoo-optreden

Een didgeridoo-optreden is een magische toevoeging aan evenementen, themafeesten, ontspanningssessies en meditaties. Met één of twee spelers, akoestisch of versterkt: informeer naar de mogelijkheden. Mogelijk in heel Nederland. 

Meer over optredens didgeridoo

Didgeridoo en gezondheid

De didgeridoo is een bijzonder instrument met helende effecten voor de beoefenaar, zoals een sterker ademhalingssysteem, grotere longcapaciteit en een diepere ademhaling. Wij combineren ademcoaching, didgeridoo & soundhealing in een krachtige mix ten behoeve van jouw gezondheid.

Meer over didgeridoo en gezondheid

  1. Award winning
  2. Unique technology
  3. Price table
  4. Custom

Ervaringen

Enkele tevreden klanten:

 


Fort 1881 Logo
 
 
 
 
Partner van:
 

Nederlandse dealer van:
 
 

 
 
 
 
 
 
×

TPL_GK_LANG_LOGIN_POPUP

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT