Didgeridooles

 

 

Je bent van harte welkom voor didgeridooles in Rijswijk, Delft en Den Haag bij Didgeridooschool Bastiaan Baaij in samenwerking met Vivaldi Music Lessons. De lessen in Nederland worden gegeven door Freek van Bemmelen, met zo nu en dan gave masterclasses van Bastiaan Anthonie Baaij (woonachtig te Finland).

"In de lessen hebben we veel aandacht voor jou als cursist om je bewust te maken van je ademhaling en deze in balans te brengen. Een gezonde ademhaling kent namelijk vele gezondheidsvoordelen. Het spelen van didgeridoo gaat om luchtdruk te leren opbouwen en bewust vast te houden. Behalve dat je gave muziek maakt is het bijkomend resultaat dat je jezelf fris, fit en energieker zal gaan voelen! Een muzikale meditatie, met hier en daar een zweetdruppeltje! Didgeridoo is bovendien goed tegen snurken, apneu en stressgerelateerde klachten."

Kijk voor aankomende introductielessen of workshops voor particulieren ophttp://www.didgeridoospeler.nl/inschrijven-workshops 

Zijn er geen workshops gepland? Neem dan contact op voor een privé introductieles via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Meer info:

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in