Workshop Didgeridoo

Workshop Didgeridoo (groepen en bedrijven) / Breathwork / stressrelease. Voor beginners tot (ver)gevorderden

Het bespelen van de didgeridoo is leuk en bovendien stressverlagend. Het bespelen van het oudste blaasinstrument ter wereld kent vele gezondheidsvoordelen. U leert de eerste basisklanken te spelen en krijgt bovendien inzicht in uw eigen ademhaling. U leert wat een gezonde ademhaling is en deze toe te passen om stress in uw werk en/of privéleven te verlagen, met én zonder didgeridoo. Inzicht in o.a. ademhaling, houding en stemgebruik. Workshop volgens methode van de Breath Control Academy (Finland).

Investering: € 50,- p.p. exclusief BTW p.p. bij 10 personen. (grotere groepen op aanvraag), kleinschalige sessies met meer persoonlijke coaching ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden. 

Excl. reis- en parkeerkosten.

Workshop Didgeridoo scholen i.s.m. Breath Control Academy (FI/NL)

Waarom leren kinderen niet gezond ademhalen op school? Leuke effectieve methode waarbij kinderen de eerste klanken en ritmes leren spelen op de didgeridoo en tegelijk leren over hun ademhaling. Muziekles+ dus! In de praktijk bewezen in Nederland en Finland op scholen en bij de buitenschoolse opvang. Hier hebben kinderen hun hele leven iets aan! 

Workshop ademhaling & didgeridoo ter ondersteuning gezondheid i.s.m. Breath Control Academy (FI/NL)

Stressgerelateerde klachten, snurken, slaapapneu, astma? Het juist leren bespelen van de didgeridoo en het effectief trainen van de ademhaling kan verlichting bieden (methode Breath Control Academy Finland). Breathwork/ademcoaching met didgeridoo als muzikale trainingstool, inzicht in eigen ademhaling, werking van middenrif en andere ademhalingsspieren. Workshop & offerte op maat.

 


Overige workshops en producten:
 https://holvi.com/shop/theBreathControlCoach/

 

Ook voor ervaren musici zijn er genoeg nieuwe inzichten ((foto (c) Leiderdorps Kamerorkest)).

Didgerdidoospeler.nl - Workshops in Rijswijk, Den Haag, Delft en omstreken.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Ervaringen

 
Founding Partner:
Authorized reseller:
 
        
 
 
 
 
 
×

TPL_GK_LANG_LOGIN_POPUP

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT