Workshop Didgeridoo

Workshop Didgeridoo (groepen en bedrijven) Beginners en gevorderden

Het bespelen van de didgeridoo is leuk en bovendien stressverlagend. Het bespelen van het oudste blaasinstrument ter wereld kent vele gezondheidsvoordelen waarover u tijdens deze interactieve didgeridoopresentatie en -workshop informatie krijgt. U leert de eerste basisklanken te spelen en krijgt ademhalingsoefeningen waarmee u stress in uw werk kunt verlagen. Workshop volgens methode van de Breath Control Academy (Finland).

Basisworkshop 60- 75 minuten € 500,- exclusief BTW t/m 20 personen. (grotere groepen op aanvraag), kleinschalige sessies met meer persoonlijke coaching ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden. 

Excl. reis- en parkeerkosten.

Workshop Didgeridoo scholen/universiteiten/kinderopvang/verenigingen i.s.m. Breath Control Academy (FI/NL)

Waarom leren kinderen niet gezond ademhalen op school? Leuke effectieve methode waarbij kinderen de eerste klanken en ritmes leren spelen op de didgeridoo en tegelijk leren over hun ademhaling. Muziekles+ dus! In de praktijk bewezen in Nederland en Finland op scholen en bij de buitenschoolse opvang. Voor universiteiten, hogescholen en verenigingen stellen we een programma op maat samen.

Workshop Didgeridoo ter ondersteuning gezondheid i.s.m. Breath Control Academy (FI/NL)

Stressgerelateerde klachten, snurken, slaapapneu, astma? Het juist leren bespelen van de didgeridoo en het effectief trainen van de ademhaling kan verlichting bieden (methode Breath Control Academy Finland).


Overige workshops en producten:
 https://holvi.com/shop/theBreathControlCoach/

 

Ook voor ervaren musici zijn er genoeg nieuwe inzichten ((foto (c) Leiderdorps Kamerorkest)).

Facebook Twitter Google+ Pinterest
 
Founding Partner:
Authorized reseller:
 
        
 
 
 
 
 
×

Log in