Ervaring Nicolai

"Ik kom erachter dat ik leef voor prestatie. Dat houdt mijn overspanningsklachten in stand. Freek en de didge 'forceren'' mij bijna om gas terug te nemen. Fijne leraren. Ik adem veel beter door mijn neus."

 
Hoe heb je je spel, jezelf en/of je gezondheid kunnen ontwikkelen? Waar hebben de lessen aan bijgedragen?
Veel dingen. Ik kom erachter dat ik leef voor prestatie. Dat inzicht is voor mij heel revelatory omdat het de kern van mijn drive/overspanningsklachten in stand houdt. Ik ga vaak ''het moment'' voorbij en verdrink een stukje genieten in presteren/vooruitgang. Als ik didge speel spiegelt dat mijn emotionele staat op dat moment. Ik kan dan makkelijk bijsturen. Freek en de didge 'forceren'' mij bijna om gas terug te nemen. Fijne leraren. -ik adem veel beter door mijn neus. Vroeger was het vaak mond.

Wat vind je van de trainer / manier van lesgeven?
Erg goed. Freek geeft leuk les. Er zit veel passie achter, en dat is aanstekelijk en geeft steun. Hij neemt je mee op reis. Hij is hands-on en heel duidelijk. Dus hij laat heel duidelijk zien wat er moet gebeuren, en je kan dit gelijk inpassen. En een zekere emotionele/spirituele connectie met een docent vind ik ook waardevol. Dat geeft extra kleur aan de lessen. Dat schept vriendschap en vertrouwen en identificatie. Spelen op de berg in de buitenlucht vind ik geweldig.
 
Nicolai Versloot
Facebook Twitter Google+ Pinterest

Ervaringen

 
Founding Partner:
Authorized reseller:
 
        
 
 
 
 
 
×

TPL_GK_LANG_LOGIN_POPUP

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT