Healing

Didgeridoo Healing

De didgeridoo is een bijzonder instrument dat naast helende effecten voor de beoefenaar, zoals een sterker ademhalingssysteem, grotere longcapaciteit en een diepere ademhaling, ook voordelen kent voor de luisteraar. Wetenschappelijk bewezen (zie de artikelen hieronder) en op spiritueel vlak.

 "Sound bath"

Alles is in het universum is energie. Jij, ik en alles wat we zien of ervaren. Alles is elektromagnetische energie die trilt op haar eigen eigen frequentie. De didgeridoo heeft een diepgaande klank en energie die je in een 'sound bath' kunt ervaren en die jouw energie in beweging kan brengen, waar het maar nodig is. In sessies ervaren mensen het vaak als gevoel van thuiskomen en diepe ontspanning. 

Sound bath - 60 minuten (intuïtieve sessie met o.a. didgeridoo, tuning forks, essentiële olie)  € 75,- inclusief BTW

De kracht van ademhaling

Door het controleren van je ademhaling kun je stress verminderen en je immuunsysteem versterken. Je kunt je energieker en alerter voelen, of juist meer ontspannen door de ademhalingsoefening die je kiest. Zo kan het je op ieder moment helpen bij slapeloosheid, depressies en concentratieproblemen. Maar ook om je lichaam in regeneratiestand te brengen. Je beïnvloedt zelf je zenuwstelsel en reguleert hormonen. Het kan net zo goed werken als medicijnen.  Met gecontroleerde ademhaling zijn we bewust van ons lichaam en gaan we verder dan ontspanning en brengen we het lichaam in een coherente staat, waar lichaamsprocessen in harmonie samenwerken.

"Coherent breathers report that the practice results in an unusual sense of internal quiet and calm." 

 

Groot Rijswijk (27-1-2022): Lees hier het hele artikel: https://www.rodi.nl/reader/35837#p=7

Spirituele co-creaties

Ook voor de begeleiding van meditaties, ceremonies en innerlijke reizen, ademsessies en andere activiteiten, kun je bij ons terecht. We staan open voor mooie co-creaties.

 

Foto: Awakening the senses event (Amsterdam)


Enkele artikelen

Didgeridoo tegen snurken en apneu

https://www.bndestem.nl/overig/didgeridoo-spelen-tegen-het-snurken~a0d810f7/

https://www.cwz.nl/patient/polikliniekenteams/slaapcentrum/wetenschappelijk-onderzoek-slaapcentrum/


De WHO adviseert didgeridoo als gezond hobby: "bepaalde kunstvormen kunnen dezelfde of zelfs betere effecten hebben als medicatie op bepaalde aandoeningen".

https://www.hln.be/fit-en-gezond/speel-eens-didgeridoo-wereldgezondheidsorganisatie-tipt-de-gezondste-hobby-s-br~a932d21f


Onderzoek naar Health Promotion met didgeridoo in Japan:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6765776


Invloed van middenrifademhaling op gezondheid:


https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5455070/

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Ervaringen

 
Founding Partner:
Authorized reseller:
 
        
 
 
 
 
 
×

TPL_GK_LANG_LOGIN_POPUP

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT